Integratsioonid veebipoodidele

Kas tegeled e-äriga ja kasutad mõnd avatud lähtekoodiga e-kaubanduse platvormi? Kas otsid võimalusi oma saatmisprotsessi optimeerimiseks?
Vali Unisendi veebipoodidele mõeldud pistikprogrammid, mida on lihtne paigaldada. Hakka Unisendi kliendiks, paigalda endale sobivaim pistikprogramm ja saa kasu kõigist selle eelistest.

Võta meiega ühendust

Võimalused

Pistikprogrammide lihtne paigaldamine

Unisendi konsultandid teevad just Sinu vajadustele vastava pakkumise ja abistavad pistikprogrammide paigaldamisel. Unisendiga lepingu sõlminud eraisikud ja organisatsioonid saavad kasutada pistikprogrammide eeliseid.

Lihtne pakkide haldamine ja saatmine

Pistikprogrammide kiire ja lihtne paigaldamine võimaldab Sul oma veebipoodi arendada ning saadetiste tellimist ja saatmist hõlbustada.

Paki oleku mugav jälgimine

Kogu paki teekonna jälgimine reaalajas võimaldab protsessi jälgida ja kliente õigeaegselt teavitada.

Kõige laiem valik saatmisvõimalusi

Unisendi võrgustik, kuhu kuulub üle 750 pakiautomaadi kõigis Balti riikides, tagab, et veebipoe kliendid saaksid oma pakid mugavalt kätte.

Nõustamine

Kas Sul on küsimusi või vajad abi? Võta meiega ühendust

integrations@unisend.ee

Lae pistikprogrammid alla

Vali oma veebipoele sobivaim lahendus. Pärast pistikprogrammi paigaldamist veebipoe platvormile vajad veel Unisendi API sisselogimisandmeid. Nende leidmiseks logi Unisendi iseteeninduses oma ärikliendikontole sisse ja vali „Integratsioonid“.

Lahendused, mis vastavad Sinu vajadustele

Kas oled juba Unisendi klient ja soovid paigaldada endale sobivaima pistikprogrammi? Täida vorm ja võtame Sinuga ühendust.

Võta meiega ühendust
Otsige
Otsingu alustamiseks sisestage alltoodud kasti võtmesõna, mida sooviksite otsida.